Szóljon Almádi!

Szóljon Almádi Kulturális Egyesület

Rólunk

A Szóljon Almádi! Egyesület abból a célból jött létre, hogy összefogja az Almádi pezsgő életéért tenni akaró fiatalokat, változatos stílusú és műfajú könnyűzenei eseményekkel, koncertekkel, szabadtéri programokkal színesítse városunkat, ezzel együtt teret biztosítva a zenében, táncban, közösségépítésben tehetséges ifjúságnak.

Az egyesület tagjai olyan fiatalok, akik hosszabb-rövidebb ideje tevékenykednek a rendezvények, önkénteskedés, tehetségkutatás világában, a kisebb fellépésektől, a nagyszabású koncerteken át a nemzetközi ifjúsági kapcsolatokig.

Mi ezeket a tehetségeket fogtuk össze, létrehozva egy olyan közösséget, amelyet a különbségek nem szétválasztanak, hanem a széles skálán mozgó, minőségi programok felé terelnek.

Csatlakoznál hozzánk?

Nagyon örülünk, csatlakozz hozzánk, pártoló tagként!

Pártoló tag lehet bárki, aki nagykorú és egyetért Egyesületünk céljaival. Rendes taggá meghívásos alapon válhat a pártoló tag.

A pártoló tagokat hamarabb értesítjük majd az Egyesület eseményeiről, kapnak a kiadványainkból, és lesz tagsági kártya is. A tagdíj havi 1000 vagy évente 10.000 forint, amit a K&H Bank Zrt.-nél vezetett 1040 2290-5052 7082-8089 1005 számlára kérünk elutalni “PÁRTOLÓ TAG” közleménnyel. Hogy ez a tagság jogilag pontosan mit jelent, azt IDE KATTINTVA az Alapszabályban tudod megnézni.

Fontos!

A pártoló tagoknak alapvetően nincs beleszólásuk az Egyesület döntéseibe, a döntéshozatal a rendes tagok kezében van. Egyelőre 10-en vagyunk azok, akik eddig is csináltuk az Egyesületet, és akik az alapítás óta sokat segítenek.

A pártoló tagból később természetesen lehet rendes tag, ha megismerjük munkásságát, kiderül, hogy tényleg jó csapatjátékos, és sokat segít az Egyesület céljainak elérésében.

Szóval, akkor így lehet csatlakozni

  1. Nyomtasd ki EZT a belépési űrlapot!
  2. Töltsd ki úgy, hogy valódi adatok szerepeljenek benne, enélkül nem lesz érvényes a tagságod!
  3. Szkenneld be vagy fotózd le és küldd el nekünk az hello@szoljonalmadi.hu-ra, vagy küldd el nekünk postán a 8220 Balatonalmádi, Baross Gábor út 2/B/4 címre!
  4. Ezután mi elvégezzük az ilyenkor szükséges adminisztrációs feladatokat és hamarosan e-mailben értesítünk, hogy official pártoló tag lettél.